SEGMEN


MESRA 9-12

SINOPSIS

MESRA 9-12 melengkapi pagi anda dari Jam 9 pagi hingga 12 Tengahari. Pendengar juga boleh hantarkan ucapan di facebook MIRIfm dan talian 085-423634 untuk menyampaikan ucapan anda. Para pendengar juga boleh sama-sama menikkmati keindahan irama retro dalam segmen Retro@MIRIfm.

SIARAN

9 pagi hingga 12 Tengahari (Harian)

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Jojo, Dj Leo, Dj Rizza, Dj Fazz , Dj Mool & Dj Ryo

 

ZON LAGU MIRIfm

SINOPSIS

ZON LAGU MIRIfm akan disiarkan dari 10 hingga 11 pagi setiap hari. Yang menghimpunkan lagu-lagu semasa, retro dan malar segar sepanjang zaman. Pendengar juga boleh hantarkan ucapan di facebook MIRIfm dan talian 085-423634 untuk menyampaikan ucapan anda.

SIARAN

10 hingga 11 pagi (Harian)

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Jojo, Dj Leo, Dj Rizza, Dj Shaida, Dj Fazz , Dj Mool & Dj Ryo

 

CARTA NUAN NEMU BELAGU

SINOPSIS

Carta Nuan Nemu Belagu terbitan Perkhidmatan Iban adalah segmen "Live" setiap Khamis ari Jam 2 hingga 3petang bertemankan DJ Desmond. Taglinenya “ Lagu Kitai Pesaka Kitai” dapat mencari bakat baharu. Pendengar boleh menghubungi talian 085-423634 untuk mencuba.

SIARAN

2 Petang - 3 Petang (Setiap Khamis)

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Desmond

 

PETANGEN

SINOPSIS

Segmen Petangen WAIfm Kayan disiarkan setiap Sabtu dari Jam12 hingga 3 petang bertemankan Dj di Bahagian Perkhidmatan Kayan . Taglinenya “ Ngepji Itam” bermaksud menyatukan kita semua melalui permintaan lagu. Pendengar juga boleh mencuba berinteraksi dengan menghubungi talian 085-423634.

SIARAN

12 Tengah Hari - 3 Petang (Setiap Sabtu )

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Husun | Dj Wini | Dj Hunyang | Dj Mary | Dj Harrison

 

BAKAT ANAK SENI

SINOPSIS

Segmen Bakat Anak Seni terbitan Perkhidmatan Melayu adalah segmen rakaman setiap Sabtu ari Jam 11 hingga 12 Tengahari .Menghimpunkan artis tempatan Miri yang pernah mengikuti pertandingan berprestij .

SIARAN

11 hingga 12 Tengahari (Setiap Sabtu)

 

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Leo, Dj Rizza, Dj Shaida, Dj Fazz , Dj Mool & Dj Ryo

 

SALAM BORNEO UTARA

SINOPSIS

Salam Borneo Utara adalah Segmen yang menggabungkan 3 Stesen utara negeri Sarawak, Mirifm, Bintulufm dan Limbangfm. Disiarkan dari 10 hingga 11 pagi hari Ahad. Segmen salam dari peminat dan perkongsian daerah tempatan. Pendengar juga boleh hantarkan ucapan di facebook MIRIfm dan talian 085-423634 untuk menyampaikan ucapan anda.

SIARAN

10 hingga 11 pagi

JURUHEBAH BERTUGAS

Dj Leo, Dj Rizza, Dj Shaida, Dj Fazz , Dj Mool & Dj Ryo